Специ СБУ знищили ворожий “Тор-М2” за допомогою дрона-камікадзе. ВІДЕО

Спецпризначенці Центру спецоперацій “А” Служби безпеки України знищили зенітний ракетний комплекс “Тор- М2” за допомогою дрона-камікадзе.

Про це у вівторок, 28 березня, повідомила пресслужба СБУ.

“На рахунку наших воїнів це вже четвертий “Тор” тільки за березень! А, між іншим, завданням саме цих комплексів є ураження повітряних цілей на відстані до 12 км і на висоті 10 км. Тож у нас питання: “а что случілось”?”, – йдеться в повідомленні Служби.

Зазначається також, що ще одною мішенню став російський “Град”, який після влучання дрона також перетворився на металобрухт.

Дата та напрямок ефективної роботи спецпризначенців не розкривається.

Водночас Благодійний фонд Сергія Притули вказує на те, що ураження російських ЗРК і РСЗВ – результат роботи переданих ним у війська ударних безпілотників RAM UAV.

“Саме так працює наша з вами “помста”: RAM-и шукають цілі, знаходять і роблять “бавовну”. Ціль рухається — доженуть!” – ідеться в коментарі.

Читайте також:
Наші уразили російський ЗРК “Тор” та склад боєприпасів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна