На Закарпатті подружжя ґвалтувало неповнолітню доньку – їм оголосили про підозру

29 березня дівчинка з села Калини Закарпатської області звернулася до місцевої поліції та повідомила про сексуальне насильство зі сторони власних батьків.

Про це повідомили в офісі генерального прокурора у четвер, 30 березня.

За даними поліції, 12-річна дівчинка стала жертвою сексуального насильства, яке коїли її мати та вітчим. Подружжя ґвалтувало дитину та знімало це на відео.

Судмедексперти підтвердили факт злочину за станом статевих органів дитини.

39-річний чоловік, який є вітчимом дівчинки ґвалтував падчерку, а її мама змушувала дитину вступати в сексуальний контакт зі співмешканцем.

Дівчинка нікому не розповідала про те, що відбувається у сім’ї. Звернутися до поліції її спонукала історія 14-річної школярки, яку ґвалтували підлітки.

“Вирішується питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів. Прокуратура наполягатиме на безальтернативному триманні під вартою”, – наголосили в ОГП.

Подружжя виховує трьох доньок — 12, 9 та 1,5 років. Остання дитина спільна.

Закарпатський журналіст Віктор Глагола повідомив, що вперше вітчим скоїв злочин у відношенні своєї падчерки, коли дівчинці було сім років, а з липня 2021 року він ґвалтував дитину регулярно.

У помешканні подружжя правоохоронці знайшли відео, які знімала мама дівчинки. Злочинцям вже повідомили про підозру за статтями про зґвалтування, сексуальне насильство та зберігання дитячої порнографії. Їм загрожує до 15 років ув’язнення.

Дитина наразі перебуває з соціальними службами та отримує всю необхідну допомогу.

Читайте також:
Прокуратура оскаржить вирок за групове зґвалтування дівчинки на Закарпатті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна