“На деяких ділянках ворог помітно нервує”: Сирський переповів про актуальну ситуацію на Бахмутському напрямку

Командувач Сухопутних військ ЗСУ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що російські окупанти продовжують зазнавати великих втрат на сході України, а на деяких ділянках Бахмутського напрямку “помітно нервують”. Він показав, як сили ППО ЗСУ знищують ворожі безпілотники під Бахмутом.

Сирський опублікував відео у п’ятницю, 31 березня.

На ньому сили ППО Сухопутних військ виконують бойові завдання із боротьби з російськими дронами-розвідниками, ударними дронами та баражуючими боєприпасами на Бахмутському напрямку.

“В умовах постійного впливу артилерії противника наші воїни навчились взаємодіяти з підрозділами РЕБ, швидко виявляти малорозмірні та малопомітні ворожі БПЛА в повітрі та точно їх вражати. Окрім цього, ППО Сухопутних військ веде активний захист нашої артилерії від ударів ворожих баражуючих боєприпасів типу “Ланцет”, — розповів він.

Сирський відзначив зенітників 28 ї та 93 ї ОМБр, операторів бойових машин ЗРК “Стріла-10”, які за цей тиждень загалом знищили сім БПЛА “Орлан-10” та два БПЛА “Зала”.

За його словами, злагодженість дій та стійкість українських бійців допомагають виконувати завдання, ламають бойовий дух окупантів та зривають їхні плани.

“Сили оборони продовжують боронити Бахмут. На деяких ділянках ворог помітно нервує, бо час грає проти них, а людського ресурсу для штурмів наших позицій залишається менше”, — додав генерал.

Читайте також:
Оборона Бахмута дає стабільність по всій лінії фронту, а завдяки Заходу Україна вже має достатній артилерійський потенціал, – Резніков

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна