Росіяни вдарили по селу на Харківщині з гелікоптерів

Російсько-окупаційні війська вчора, 27 березня, завдали ударів з двох гелікоптерів по селу Гур’їв Козачок Богодухівського району Харківської області. Там пошкоджені житлові будинки та господарчі споруди. Про постраждалих не повідомляється.

Про це написав очільник обласної військової адміністрації Олег Синєгубов.

Він також розповів, що минулої доби росіяни обстрілювали прикордонні населені пункти Богодухівського, Харківського, Куп’янського та Ізюмського районів.

Зокрема, під вогнем росіяни опинилися райони населених пунктів Тимофіївка, Красне, Куп’янськ, Дворічна, Западне та інших.

Внаслідок мінометного удару по селу Першотравневе Ізюмського району пошкоджене приватне домоволодіння. Обійшлося без постраждалих.

Також Синєгубов розповів, що у Куп’янську на невідомому вибуховому пристрої підірвався 50-річний цивільний чоловік. Від отриманих поранень він загинув.

Читайте також:
Росіяни обстріляли Куп’янськ на Харківщині: пошкоджено приватні будинки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна