Росіяни обстріляли Куп’янськ на Харківщині: пошкоджено приватні будинки

Російські війська обстріляли місто Куп’янськ на Харківщині, завдали шкоди приватному домоволодінню та багатоквартирному будинку.

Про обстріл, що стався вранці в неділю, 26 березня, повідомляє ГУ ДСНС Харківської області.

“Виявлені численні пошкодження приватного домоволодіння. Вражено гараж, дах і вікна житлового будинку, паркан та автомобіль. В іншому випадку внаслідок ворожого вогневого нальоту пошкоджено газогін, зовнішню стіну, вікна, двері під’їзду та балкони у житловому 5-типоверховому будинку”, – зазначається в повідомленні.

Люди, на щастя, не постраждали.

Як повідомляв голова Харківської ОВА Олег Синєгубов, за добу 25 березня росіяни також обстрілювали інші прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського, Чугуївського та Богодухівського районів.

Окрім самого Куп’янська, під вогнем окупантів перебували також Вовчанськ, Стрілеча та інші міста і села.

Зокрема, внаслідок танкового обстрілу села Тимофіївка Богодухівського району знищено житловий будинок та господарчі споруди та пошкоджено ще два будинки.

Читайте також:
Росія обстріляла Куп’янськ із РСЗВ, є загиблий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна