РФ обстріляла Дніпровські плавні в Херсоні: одна людина загинула, одна поранена

Унаслідок чергового ворожого обстрілу постраждало двоє чоловіків, які перетинали Дніпровські плавні човном, один із них помер від осколкового поранення в груди.

Про це повідомив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін.

“У Херсоні черговий ворожий обстріл, через який постраждали мирні жителі. Російські окупанти вдарили по плавнях. Двоє чоловіків встигли перетнути річку. На березі на них уже чекали медики, але, на жаль, 55-річний чоловік помер від осколкового поранення в груди”, – написав Прокудін.

“Ще один потерпілий – 77-річний херсонець, котрий отримав поранення кінцівок і грудної клітки. Бригада швидкої госпіталізувала його до медзакладу в стані середньої тяжкості. Нині лікарі надають йому необхідну допомогу”, – уточнив очільник ОВА.

За даними Прокудіна, також російська армія обстріляла складське приміщення. “Загорання швидко ліквідували рятувальники, які прибули на виклик”, – написав він.

Читайте також:
Росіяни масовано накрили з артилерії Білозерку на Херсонщині, є жертви

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна