Росіяни масовано накрили з артилерії Білозерку на Херсонщині, є жертви

Зранку 24 березня російсько-окупаційні війська здійснили масований артилерійський обстріл селища Білозерка Херсонської області.

Про це повідомила пресслужба обласної військової адміністрації у п’ятницю, 23 березня. 

“Поруч немає жодного військового обʼєкта, військові рф прицільно били по домівках мирних жителів області. І це в час, коли люди ще спали у своїх оселях”, — зазначили там.

В ОВА уточнили, що внаслідок ранкової атаки загинула одна людина, ще четверо були поранені. Двом постраждалим допомогу надали медики, які прибули на місце обстрілу. Ще двох жінок із тяжкими пораненнями госпіталізували, вони у важкому стані.

За даними ОВА, російські окупанти 74 рази атакували мирні населені пункти Херсонщини. Вони випустили понад 420 снарядів із мінометів, реактивних систем залпового вогню, артилерії, танків, безпілотників і бойових машин піхоти.

Житлові квартали Херсона російські військові обстріляли чотири рази. У місті пошкоджено медичний заклад, приватні та багатоквартирні будинки. 

Минулої доби через російську агресію одна людина загинула.

Читайте також:
Росіяни вдарили по лікарні Херсона

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна