До Умані почали прибувати хасиди

З 22 березня паломники з усього світу приїздять до міста Умань на святкування дня народження Рабі Нахмана. Правоохоронці Черкащини заявили, що готові до забезпечення публічного порядку та громадської безпеки на території проведення релігійних заходів.

Про це повідомляє обласна поліція.

“Відсьогодні в Умані працює зведений загін сформований із працівників різних служб, зокрема: поліція діалогу, бійці батальйону поліції особливого призначення, кінологи, вибухотехніки та поліцейські Уманського районного управління поліції”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що серед основних завдань правоохоронців – недопущення кримінальних та адміністративних правопорушень, забезпечення публічного порядку у місцях компактного проживання та перебування паломників-хасидів.

Крім того, на гостей міста поширюються всі обмеження пов’язанні з воєнним станом, які діють на території Україн. Серед яких, перевірка документів на блокпостах та комендантська година, яка діє в період часу з 5 до 23 години.

Також зазначається, що правоохоронці несуть службу цілодобово та в посиленому варіанті. На території перебування паломників діють піші патрулі.

Читайте також:
Спершу попередження, далі – депортація: в Умані хасидів карають за порушення комендантської години

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна