Росіяни чекають контрнаступу і засіли в оборону, в тому числі – і в Криму, – Резніков

Росіяни вірять у швидкий контрнаступ Сил оборони України і вже сіли в оборону, зокрема в окупованому Криму.

Про це заявив міністр оборони Олексій Резніков на брифінгу в медіацентрі “Україна – Одеса” у вівторок, 14 березня.

“Росіяни дуже добре вчаться, тому вони вже сіли в оборону. Вони вже сидять в обороні. Учора в нас був брифінг, і наші генерали – і [командувач ОТУВ “Одеса” Едуард] Москальов, і [командувач ВМСУ віцеадмірал Олексій] Неїжпапа – нам показали місця, де вони вже сидять в обороні, риють окопи, фортифікаційні укріплення. До речі, і в Криму теж. Це означає, що вони вже готуються до захисту”, – сказав глава МОУ, якого цитує “Інтерфакс-Україна”.

Міністр наголосив, що росіяни вірять у контрнаступ України, і “це хороший знак”.

“Ми вже створюємо майбутнє. Вони вже програли. Раз вони у своїй “спеціальній військовій операції” перейшли в захист, вони вже програли цю війну”, – заявив Резніков.

Водночас міністр висловив упевненість, що союзники і партнери України, 54 країни, які входять до групи Контактної групи з оборони України у форматі “Рамштайн”, також хочуть української перемоги.

Читайте також:
Більшість українців виступають за звільнення Криму військовим шляхом, – КМІС

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна