Люксембург надав Україні 14 броньованих “швидких”

Велике Герцогство Люксембург передало Україні чергову партію гуманітарної допомоги, яка включає 14 броньованих автомобілів швидкої допомоги.

Про це 11 березня повідомило посольство України у Бельгії та Люксембурзі в неділю, 12 березня.

“В Україну прямує чергова партія гуманітарної допомоги від Люксембургу, а саме 14 броньованих автомобілів швидкої допомоги виробництва британської компанії Venari.

Вже найближчим часом транспортні засоби будуть відправлені на лінію фронту, де вони здійснюватимуть свою головну місію – рятувати життя наших захисників, що боронять нашу державу, а також мирних жителів, які постійно стають жертвами варварських російських обстрілів”, – розповіли в амбасаді.

У диппредставництві повідомили, що акція реалізована в межах ініціативи громади українців у Люксембурзі “Ukraine is calling”, метою якої є зібрати 10 млн євро для закупівлі 112 автомобілів швидкої допомоги та пожежних машин.

Фотогалерея:

14 броньованих швидких від Люксембургу_2 14 броньованих швидких від Люксембургу_1 14 броньованих швидких від Люксембургу_3
<
>

Посольство висловило вдячність міністерству оборони Люксембургу, зокрема віцепрем’єр-міністру – міністру оборони Франсуа Баушу, начальнику генерального штабу Стіву Туллу, заступнику голови компанії Venari Group Оліверу Норту, а також команді LUkraine.

Читайте також:
У Польщі зловмисник спалив медичні авто, призначені для допомоги Україні

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна