Росіяни намагалися наступати на Гряниківку й Спірне – зазнали втрат і відступили

Російські війська намагалися штурмувати село Гряниківка на Харківщині та кілька населених пунктів на Донеччині, однак не мали успіху і відступили.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ у вечірньому зведенні в суботу, 11 березня.

“На Куп’янському та Лиманському напрямках (…) протягом цієї доби противник безуспішно намагався прорвати оборону наших військ, здійснивши артилерійські обстріли районів низки населених пунктів вздовж лінії бойового зіткнення. (…) Також противник здійснив невдалі спроби наступальних дій в районах населених пунктів Гряниківка на Харківщині та Спірне Донецької області. Зазнавши втрат в живій силі та техніці, відступив на раніше зайняті позиції”, – ідеться в повідомленні.

Також у ГШ зазначили, що на Бахмутському напрямку ворог не припиняє штурму міста Бахмут, проте наші захисники дають гідну відсіч і відбивають численні атаки.

На Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках противник здійснив спроби наступальних дій у напрямку населених пунктів Кам’янка, Сєверне, Первомайське, Невельське, Красногорівка та Мар’їнка Донецької області. Не мав жодного успіху.

Читайте також:
За день ворог завдав 12 авіаційних та 2 ракетних удари, – зведення Генштабу

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна