Сирський заявив, що актуальність утримання Бахмута постійно зростає. І пояснив чому

Командувач Сухопутних військ генерал-полковник Олександр Сирський заявив, що актуальність утримання Бахмута постійно тільки зростає.

Як передає в четвер, 9 березня, Military Media Center, Сирський наголосив, що кожен день оборони міста дозволяє українському війську виграти час для підготовки резервів і підготуватися до майбутніх наступальних операцій.

“У той же час у боях за цю фортецю ворог втрачає найбільш підготовлену і боєздатну частину свого війська – штурмові загони Вагнера. Заяви Пригожина в черговий раз  підтверджують, що після захоплення вагнерівцями Бахмута у противника будуть розв’язані руки і він зможе розпочати широкомасштабний наступ із застосуванням армійських і десантних частин на бойовій техніці”, – підкреслив командувач Сухопутних військ.

Сирський повідомив, що при штурмі міста загинули тисячі окупантів. Наразі бої на Бахмутському напрямку тривають.

“Ворог кинув у бій свої найпідготовленіші підрозділи Вагнера. Разом з тим, нашим оборонцям вдається завдавати значних втрат ворогу – як особового складу, так і військової техніки. Кожен день стійкого опору дає нам дорогоцінний час для зменшення наступальних потужностей ворога”, – додав генерал-полковник.

Читайте також:
Росії не вистачає механізованих сил для того, щоб просунутися за межі Бахмута, – ISW

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна