Росіяни намагаються “продавити” оборону ЗСУ під Кремінною

Російські війська намагаються прорвати фронт на південний захід від міста Кремінна на Луганщині.

Про це заявив голова Луганської військової адміністрації  Сергій Гайдай в ефірі національного телемарафону ввечері 4 березня.

“Найважчі ділянки на сьогоднішній день – це Кремінна і Білогорівка. На Кремінній взагалі зосередили всі зусилля російські окупаційні війська. Вони намагаються все ж таки продавити наших захисників, отримати там певний якийсь успіх. Тому постійно відправляють туди і важку техніку, і величезну кількість піхоти”, – сказав Гайдай.

“Білогорівка постійно обстрілюється. Там так само наші захисники відбивають хвилі наступу. Тобто ситуація достатньо складна”, – додав голова ОВА.

За словами Гайдая, незважаючи на те, що ворог постійно змінює тактику, йому це не допомагає, оскільки “проривів” та просування у росіян нема.

Нагадаємо, в ранковому зведенні Генштабу про події на Лиманському напрямку сказано: противник вів наступальні дії в районах Невського, Серебрянського лісництва та Білогорівки Луганської області, успіху не мав. Вчинив артилерійські обстріли районів населених пунктів поблизу лінії зіткнення, серед них – Стельмахівка, Невське, Червонопопівка, Білогорівка Луганської області.

Читайте також:
Росіяни не зможуть оточити Бахмут найближчим часом, – ISW

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна