Уряд затвердив Державну антикорупційну програму

Кабінет Міністрів України затвердив Державну антикорупційну програму.

Про це в суботу, 4 березня, повідомив у соцмережах прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

“Сьогодні уряд затвердив Державну антикорупційну програму, яка є ключовим інструментом реалізації Антикорупційної стратегії 2021-2025. Програма містить заходи, спрямовані на підвищення ефективності системи запобігання корупції в різних сферах суспільного життя, формування негативного ставлення до корупції в суспільстві та забезпечення невідворотної відповідальності за корупцію”, – написав прем’єр у телеграмі.

“Маємо розуміння, що такий важливий документ повинен залишатись живим, відкритим для пропозицій і доповнень. Тому будемо працювати з парламентом, з іншими стейкхолдерами, з керівниками антикорупційних органів”, – зазначив Шмигаль.

Він додав, що сьогодні конкурсна комісія з обрання директора Національного антикорупційного бюро визначила і подала на Кабмін свої пропозиції щодо трьох фіналістів відбору на зайняття посади директора НАБУ.

“Тож уряд на найближчому засіданні затвердить директора Бюро”, – зазначив Шмигаль.

Читайте також:
Комісія з обрання голови НАБУ допустила до співбесід 11 кандидатів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна