На Харківщині загинув цивільний рибалка – підірвався на розтяжці

У селі Чайківка, що на півночі Харківської області, загинув цивільний чоловік, підірвавшись на розтяжці.

Про це 4 березня повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

“Сьогодні зранку у с. Чайківка Чугуївського району загинув 37-річний цивільний чоловік. Він підірвався на розтяжці, коли йшов рибалити на річку”, – написав Синєгубов у телеграмі.

Він наголосив, що мінна небезпека в області залишається високою, і закликав громадян утриматися від відвідування лісів, лісосмуг, річок, полів тощо.

Також голова ОВА зазначив, що минулої доби прикордонні населені пункти Харківського, Куп’янського та Чугуївського районів області знову потерпали від обстрілів окупантів. Унаслідок обстрілів Куп’янська пошкоджено щонайменше 9 житлових будинків, зруйновані господарчі споруди та гаражі. Також пошкоджений заклад охорони здоров’я. Без постраждалих. У Вовчанську Чугуївського району ворожим вогнем пошкоджено приватний житловий будинок. У селі Берестове Куп’янського району внаслідок ворожого обстрілу поранення зазнав 52-річний цивільний чоловік, він госпіталізований у стані середньої тяжкості.

Читайте також:
Льотчик РФ, який бомбардував Харківщину, отримав 12 років тюрми

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна