Завод ігристого вина переїхав з Бахмута: де нове місце виробництва

Приватне акціонерне товариство “Артвайнері”, котре до повномасштабного вторгнення виготовляло ігристі вина класичним пляшковим методом у Бахмуті Донецької області, релокувалося в Одеську область. 
Головною причиною відкриття нових потужностей називають важливість безперервності виробництва.

Про це в коментарі “Вільному радіо” повідомила директорка з маркетингу цього підприємства Олександра Чередніченко. 

“Потужності розташовані на півдні Одеської області, у сприятливому кліматичному поясі поруч із розлогими виноградниками. Розпочинаючи виробництво, ми приділили особливу увагу тому, щоб унікальна органолептика Артемівського залишилася без змін”, — коментує директорка з маркетингу.

Працювати в Одеську область запросили деяких працівників з досвідом. Інші люди на підприємстві — нові.

“На новому місці працює потужна команда, у склад якої входять наші професійні технологи, які дбали про високу якість ігристих вин від Artwinery у Бахмуті”, — каже Олександра Чередніченко.

На новому місці почали розлив 5 видів найпопулярнішого ігристого вина з лінійки від підприємства.

“Йдеться про найпопулярніше в Україні Артемівське ігристе. Українці дуже полюбляють напівсолодке, брют, напівсухе та солодкий різновиди цього бренду”, — уточнює Олександра Чередніченко.

На новому виробництві змогли налагодити також витримку та дозрівання  вина, яке зберігалось у Бахмутських підземних галереях до повномасштабного вторгнення. 

“Це будуть лімітовані партії унікального продукту, зі смаковими властивостями, органолептикою та витримкою, що не має аналогів в Україні”, — анонсують представники підприємства.

Зі слів Олександри, переїзд не вплине на подальшу продукцію. Технологи розробили інструкцію для виробництва ігристих вин згідно з Державними стандартами України, які використовувалась в Бахмуті.

“Ми маємо плани продовжити виробництво витриманих ігристих вин із тривалою витримкою. Незабаром повідомимо гарні новини щодо цього”, — обіцяє Олександра Чередніченко.

Читайте також:
Війна не завада. Як у Бахмуті зробили так, щоб “Артемівського ігристого” вистачило до перемоги

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна