Японія ввела санкції проти російських фізосіб, компаній та організацій

Уряд Японії оголосив заморозив активи 73 юридичних та 39 фізичних осіб з Росії, а також дев’ятьох осіб із Криму, “ДНР””, “ЛНР”, Запорізької та Херсонської областей.

Про це пише “Радіо Свобода” у вівторок, 28 лютого.

Під санкції потрапили, зокрема, голова концерну “Калашников” Алан Лушніков та заступник міністра оборони Росії Віктор Горьомикін.

Обмеження також стосуються начальника управління президента із забезпечення діяльності Держради Олександра Харичева, його заступника Бориса Рапопорта та Турпал-Алі Ібрагімова, якого називають родичем голови Чечні Рамзана Кадирова.

Також під санкції потрапили співробітники Генштабу Збройних сил Росії та обчислювального центру при Генштабі.

У санкійному списку є холдингова компанія “Ак Барс”, федеральний центр подвійних технологій “Союз” та холдинг “Роселектроніка”, низка інститутів та дослідницьких центрів, пов’язаних з військово-промисловим комплексом, зокрема фізичний інститут ім. П.М. Лебедєва.

Читайте також:
Японія додатково надасть Україні $5,5 млрд підтримки

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна