Генерал Ходжес показав приблизний план контрнаступу ЗСУ на Крим

Американський військовик, офіцер армії США у відставці, який обіймав посаду командувача армії США в Європі, генерал Бен Ходжес спрогнозував приблизний контрнаступ Збройних сил України на Кримський півострів. 

Свої думки він висловив у своєму твітері.

Генерал пропонує спочатку довго завдавати далекобійних ударів по військовій інфраструктурі й по базах Чорноморського флоту РФ. Потім деякі цілі уразити дронами і вже в третю чергу ввести українські війська на півострів.

“Пріоритет: використовувати дальній високоточний удар, щоб ізолювати Крим, а потім зробити його непридатним для російських військ. Щоденними високоточними ударами відганяти Чорноморський флот від Севастополя. Те ж саме для російських ВПС у Саках тощо”, – говорить офіцер. 

“Чудова карта, що показує, як дальні точні удари можуть зробити Крим непридатним для російських військ. Скептики щодо Криму припускають, що для цього потрібна дорога широкомасштабна сухопутна атака… але перш за все пріоритетом є зробити Крим непридатним для Росії. ССО та інші зроблять свій внесок”, – каже Ходжес. 

Читайте також:
Ходжес спрогнозував, як Україна може звільнити Крим до наступного літа

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна