У Росії знайшли мертвим 11-го топбізнесмена від початку вторгнення

Олігарх із 90-х років В’ячеслав Ровнейко став восьмим нафтогазовим магнатом та одинадцятим російським топменеджером, який загинув чи помер за дивних обставин від початку 2022 року.

Про це повідомляє zn.ua із посиланням на російські ЗМІ.

Ровнейко був знайдений непритомним у ніч із 22-го на 23 лютого у власному котеджі на Рубльово-Успенському шосе. Лікарі не змогли його врятувати. На тілі бізнесмена ознак насильницької смерті традиційно не виявили.

РосЗМІ повідомляють, що Ровнейко заснував компанію Urals Energy N.V. із зятем першого президента Росії Бориса Єльцина. Окрім того, він був співвласником бельгійської нафто-трейдингової компанії та гендиректором паливного союзу.

Нагадаємо, 15 лютого в Росії знайшли мертвою топчиновницю міністерства оборони Росії Марину Янкіну. Російські журналісти повідомили, що тіло 58-річної жінки виявили під вікнами багатоповерхівки. Силовики заявили про її самогубство.

Читайте також:
П’ятий за пів року: в Росії знайшли мертвим топменеджера, пов’язаного з Газпромом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна