Оренда автомобілів у Львові. Де і за скільки? ℗

Перший автомобільний прокат в Україні був організований у 1963 році, тоді він не отримав поширення. Наразі оренда машини Львів – дуже популярна послуга. У західних областях України розташована величезна кількість пам’яток архітектури та історичних місць. Крім того, тут є багато здравниць, бальнеологічних та гірськолижних курортів.

Львів приваблює туристів цілий рік. Саме через нього до країни прибуває велика кількість людей з інших країн.

Коли потрібна оренда автомобіля?

Орендувати транспортний засіб може знадобитися з різних причин. Прокат автомобілів без водія необхідний для:

  • відвідування культурних та історичних місць;
  • візиту до родичів;
  • ділового відрядження;
  • гірськолижного туризму.

Також оренда транспортного засобу потрібна у тому випадку, якщо власний зламався. Машина може знадобитися на весілля чи побачення, для зустрічі родичів або ділових партнерів. Компанії пропонують автомобілі різного класу, саме від нього залежить вартість послуги. Усі вони – у відмінному технічному стані.

Що потрібно, щоби орендувати автомобіль?

Взяти в оренду машину без застави можна дуже швидко. Транспортний засіб можна заздалегідь забронювати, щоб не сталося непередбачених ситуацій. Зазвичай прокатні компанії вимагають, щоб вік орендаря був понад 21 рік, а стаж водія – від двох років. Бронювання можна виконати на сайті або за телефоном. Для підписання договору потрібно надання:

  • паспорту;
  • посвідчення водія;
  • ІПН.

Оформлення не займає багато часу, відскановані документи можна надіслати заздалегідь. Потрібно враховувати, що в офісі потрібно буде надати оригінали. Машини напрокат у Львові відрізняються класом: є економ, середній та люкс. Якщо передбачається відсутність застави, треба враховувати, що вартість прокату буде вищою. Ціна також залежить від того, на який термін орендар бере авто, що він більше – тим менша вартість за добу. Найвигідніші ціни – коли термін оренди становить понад 26 днів. Застава залежить від марки авто, зазвичай, вона становить 300-1000 доларів.

Клієнту транспортний засіб видається вимитим і заправленим, повернути його потрібно в такому ж стані. Якщо ці умови не були виконані – кошти за послуги будуть вираховані із заставної суми.

При поломці транспортного засобу компанія має надати рівноцінний, якщо несправність сталася з вини її співробітників. Якщо орендар потрапив в аварію, він відшкодовує збитки компанії та іншим учасникам ДТП.

Переваги звернення до спеціалізованої компанії

Багато компаній працюють не один рік, задоволеними залишилися тисячі клієнтів. Оформлення документів – швидке та зручне, також є переваги, які представлені:

  • вигідними цінами на прокат автомобілів без водія;
  • постійними знижками та акціями;
  • різними способами оплати;
  • цілодобовою підтримкою.

За бажання можна отримати автомобіль в одному місті, а здати – в іншому, але лише за умови наявності у ньому філії компанії. Всі автомобілі – в ідеальному технічному стані, постійно проходять технічне обслуговування. Мінімальна вартість за день починається від 25 доларів. Багато компаній пропонують знижки за бронювання на сайті. Звертайтесь до професіоналів, щоб зробити пересування комфортним!

Матеріал публікується на правах реклами ℗


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна