Сто тисяч пачок “Артемсолі” – у продажі. Донатимо на флотилію дронів-камікадзе

Символічних сто тисяч пачок “Артемсолі” – у продажі. Придбавши упаковку солі з Соледара за 500 грн, 465 гривень з кожної пачки скерують на формування флотилії дронів-камікадзе.

Про це повідомили в ДП “Артемсіль” та на платформі United24.

Зазначається, що влітку 2022 року пачка “Артемсолі”, яку знають та люблять мільйони українців, зникла з полиць великих продуктових мереж. Все тому, що у квітні 2022 року через російські обстріли в шахтах Соледара вперше з часів Другої світової війни перестали видобувати сіль.

Цехи величезного підприємства “Артемсіль” згоріли, обладнання було знищене, будівлі зруйновані, а понад 2500 людей, чиє життя було нерозривно пов’язане з містом на Донеччині, залишили свій дім. 

“Але сама сіль — сіль із шахт Соледара — вціліла. Вона стала ще одним символом надзвичайної мужності, спротиву, міці українських захисників та всього українського народу”, – йдеться в повідомленні. 

До річниці повномасштабної війни ДП “Артемсіль” та платформа UNITED24 за підтримки Rozetka та “Сільпо” випустили спеціальну партію “Артемсолі”, щоб допомогти українським захисникам та додати трохи міці кожному українцю.

“На сьогодні нам вдалося знайти 20 тонн “Артемсолі”. Ми розділили їх на 100 000 символічних пачок. Ви можете знайти їх у будь-якому магазині «Сільпо» або замовити онлайн на Rozetka. Вартість пачки зі спеціальної партії — 500 гривень”. 

Увесь прибуток — 465 гривень з кожної пачки — буде направлений на формування флотилії дронів-камікадзе для ГУР. Щоб усі українські міста були звільнені від окупантів якомога швидше.

Зазначається також, що продаж та доставка лімітованого накладу солі можлива лише в Україні. Сіль визнана стратегічним продуктом, наразі її експорт в будь-якому вигляді заборонено.

Читайте також:
Війна не завада. Як у Бахмуті зробили так, щоб “Артемівського ігристого” вистачило до перемоги

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна