“Повернись живим” оголосив збір на кібернаступ ЗСУ

Благодійний фонд “Повернись живим” розпочав збір на закупівлю обладнання для одного з підрозділів Збройних сил, яке допоможе українським військовим перемагати окупантів у кіберпросторі.

Про це повідомила пресслужба фонду в понеділок, 20 лютого.

Головним партнером організації у цій кампанії виступає платіжний сервіс Portmone.

Зазначаєтсья, що в рамках проєкту планується зібрати 50 мільйонів гривень для посилення спроможностей одного з підрозділів Збройних сил України, який провадить діяльність у ворожому кіберпросторі таким чином, щоб завдавати російській армії шкоди на реальному полі бою.

Долучитися до ініціативи, а також дізнатися більше, можна за посиланням.

“У Збройних силах України вже сформована нова структура, яку ми між собою називаємо кібервійсько. Це військовослужбовці, які виконуватимуть завдання на невидимому полі бою, й допомагатимуть справжнім танкам та артилерії відвойовувати українські території. Фактично, ми збираємо на кібернаступ. Палатиме навіть у найбільш гнилому серці країни-окупанта”, – пояснив керівник військового департаменту фонду Андрій Римарук.

Організація не розголошує список майбутніх закупівель, втім зазначає, що кожна витрачена гривня працюватиме на ускладнення логістики та керування військами ворога, а також на визначення місць розміщення російських окупантів та їх подальше ефективне знищення іншими підрозділами ЗСУ.

Для команди “Повернись живим” це не перший проєкт з забезпечення технікою та обладнанням військових-кіберів. Раніше коштом благодійників команда організації закупила і передала українським військовим, які виконують завдання у кіберпросторі, оргтехніку й спеціалізоване устаткування на суму понад 8 мільйонів гривень. Ця техніка допомагає ЗСУ вчасно дізнаватися про плани ворога.

Читайте також:
На “Довгі РУКи” для Донецької ТрО зібрали понад 11 млн, – “Повернись живим”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна