Король Чарльз ІІІ відвідав навчання українських військовослужбовців в Англії

Король Великої Британії Чарльз III у понеділок, 20 лютого, відвідав навчання українських військовослужбовців на південному заході Англії й ознайомився з тим, як британські та міжнародні інструктори тренують їх атакувати ворожі позиції.

Про це з посиланням на Express пише “Європейська правда“.

На відео, відзнятому під час навчань, видно, як військові вдалині повзають по землі й досягають своїх цілей, поки монарх розмовляє з особовим складом, який проводить навчання.

Під час візиту Його Величність супроводжував начальник Генерального штабу збройних сил Об’єднаного Королівства генерал Патрік Сандерс.

Король поспілкувався з інструкторами, а також із деякими українськими солдатами, які беруть участь у базовій підготовці.

Новозеландський військовослужбовець привітав короля Чарльза, який також є главою держави в Новій Зеландії, традиційним маорійським привітанням хонгі

 

Курс для українських військовослужбовців триває 35 днів. Більшість солдатів, які беруть участь у курсі, не мають або майже не мають військового досвіду, тому набуття цих навичок є для них особливо важливим.

За останні шість місяців навчання у Великій Британії пройшли близько 10 тисяч українських військових.

Читайте також:
Британія надасть Challenger 2 у березні. Зеленський провідав танкістів ЗСУ, які навчаються в Дорсеті

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна