Ракетний удар по Хмельницькому: є влучання у військовий об’єкт

Під час ранкового ракетного удару по Хмельницькому росіяни влучили у військовий об’єкт та вулицю поблизу зупинки громадського транспорту, внаслідок чого було поранено двоє цивільних людей та пошкоджено житлові будинки, автомобілі тощо.

Про це повідомили голова Хмельницької ОВА Сергій Гамалій у телеграм-каналі та міський голова Олександр Семчишин в ефірі телемарафону “Єдині новини”.

“Сьогодні вранці ворог завдав двох ударів по місту Хмельницькому. На жаль, є влучання у військовий об’єкт, також є ще одне влучання поблизу зупинки громадського транспорту.

Вибуховою хвилею пошкоджено цивільні будинки, 3 навчальні заклади, вибито сотні вікон, пошкоджено 11 автомобілів”, – написав Гамалій.

Із пораненнями до лікарні звернулися двоє цивільних людей, чоловік і жінка. При цьому чоловік, який має осколкове поранення, на час удару перебував у маршрутці.

Нагадаємо, що мер Хмельницького повідомив також про три пошкоджені навчальні заклади, близько 10 пошкоджених приватних будинків і пів тисячі розбитих вікон у будинках.

Читайте також:
Дві ракети пролетіли небезпечно близько до Південноукраїнської АЕС, – Енергоатом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна