У ЗСУ показали, як наші зенітники опановують ЗРК Patriot в Німеччині. ФОТО

У Командуванні Повітряних сил ЗСУ з посиланням на представників збройних сил ФРН показали, як українські зенітники опановують ЗРК Patriot, та заявили, що це відбувається швидко.

Світлини поширила пресслужба КПС ЗСУ у п’ятницю, 17 лютого.

Зазначається, що українські воїни високо вмотивовані і більшість з них уже має досвід участі в бойових діях.

“Навчання інтенсивне, українські зенітники мають лише один вихідний на тиждень, адже всі розуміють наскільки важливо якомога швидше повернутися в Україну… і не з порожніми руками.  Чекаємо!”, – йдеться в дописі.

Зенітники Повітряних Сил Збройних Сил України швидко опановують ЗРК Patriot у Німеччині_3 Зенітники Повітряних Сил Збройних Сил України швидко опановують ЗРК Patriot у Німеччині_1 Зенітники Повітряних Сил Збройних Сил України швидко опановують ЗРК Patriot у Німеччині_2 Зенітники Повітряних Сил Збройних Сил України швидко опановують ЗРК Patriot у Німеччині_ЗСУ_Бундесвер шеврони
<
>

 Читайте також:
ЗСУ розпочали навчання на ЗРК Patriot у Німеччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна