Росіяни вдарили по будинку в Покровську, є загиблий і 12 поранених

оновлено, доповнено

Росіяни завдали удару по Покровську Донецької області — пошкодили багатоповерхівку, вбили одну людину, поранили щонайменше 12 осіб.

Про це в середу, 15 червня, повідомив глава ОВА Павло Кириленко.

“За попередньою інформацією, ворог знову застосував ракети. Рятувальникам вдалося врятувати зі зруйнованого під’їзду двох людей”, – йдеться в повідомленні. 

Згодом Павло Кириленко інформував, що станом на 13:00 було відомо про 12 поранених цивільних, ще щонайменше двоє людей перебувають під завалами.

Він уточнив, що росіяни обстріляли житловий мікрорайон “Сонячний” близько 10:00. Удару завдано із РСЗВ “Смерч”.

У місті розгорнуто оперативний штаб допомоги постраждалим. За його словами, мешканці, чиї квартири зазнали руйнувань внаслідок обстрілу, будуть забезпечені тимчасовим житлом, одягом, харчуванням та усім необхідним. Надається психологічна та медична допомога усім, хто цього потребує.

Поліція Донеччини повідомляє про одного загиблого та 12 постраждалих. Каретою швидкої допомоги постраждалих доставлено до лікарні для надання медичної допомоги.

Внаслідок обстрілу відбулось руйнування покрівлі та квартир на 5-му поверсі першого та другого під’їздів п’ятиповерхового будинку.

Поліцейські-парамедики обходять кожну оселю та надають постраждалим медичну та психологічну допомогу. Розгорнуто оперативний штаб допомоги постраждалим.

Читайте також:
Працював на ФСБ з тюрми: СБУ викрила ворожих агентів у Дніпрі та Покровську

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна