РФ не має ресурсів для великого наступу до 24 лютого, – ГУР

Російська армія не має ресурсів, щоб почати широкомасштабний наступ до річниці повномасштабного вторгнення 24 лютого.

Таку думку висловив представник Головного управління розвідки МОУ Андрій Черняк у коментарі виданню Kyiv Post 10 лютого.

Представник військової розвідки зазначив, що Росія планує найближчими тижнями активізувати свої зусилля на сході України, і зараз вона “намагається знайти слабкі місця в нашій обороні”.

“Однак, за нашою інформацією, російське командування не має достатніх ресурсів для широкомасштабних наступальних дій. Головною метою російських військ залишається досягнення хоча б якогось тактичного успіху на сході України”, – сказав він.

“Росія стикається з браком високоточної зброї, і, попри це, вона продовжить використовувати ракетний терор проти мирного населення в Україні. Росіяни вже використали понад 80% високоточних ракет. Вони намагаються відновити своє виробництво, але поки це їм не вдається”, – додав Черняк.

Читайте також:
Придушення російського наступу під Вугледаром: аналітики підсумували знищення танкових колон 155-ї бригади МП РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна