Ставка обговорила позиції на Бахмутському напрямку та кадри

На засіданні Ставки верховного головнокомандувача 6 лютого обговорили позиції Сил оборони на Бахмутському напрямку, заслухали інформацію від розвідки щодо можливих дій ворога та розглянули кандидатури на посади голів обласних військових адміністрацій.

Про це в понеділок повідомила пресслужба президента.

“Президент України Володимир Зеленський у понеділок провів чергове засідання Ставки верховного головнокомандувача. Керівництво Збройних сил та командувачі військ оперативних напрямків доповіли про актуальну ситуацію на фронті. Окрему увагу члени Ставки приділили позиціям Сил оборони на Бахмутському напрямку та забезпеченню їх необхідним озброєнням і боєприпасами”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що на засіданні також заслухали інформацію від розвідки щодо можливих дій ворога найближчим часом. Також учасники засідання розглянули питання щодо кандидатур для призначення на посади голів обласних військових адміністрацій у низці регіонів.

Участь у засіданні взяли секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов, головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний, начальник Головного управління розвідки Кирило Буданов, командувачі родів військ та оперативних напрямків, керівник Офісу Президента Андрій Єрмак. Також до засідання Ставки долучилися члени уряду, очільники силових відомств і правоохоронних органів.

Як повідомляла “Новинарня“, 2 лютого президент провів засідання Ставки у подвійному форматі.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна