У ЗСУ зреагували на наказ Путіна захопити Донеччину та Луганщину до березня

Ворог навряд чи зможе виконати наказ президента РФ Володимира Путіна захопити Донецьку і Луганську області до березня.

Таку думку висловив речник Східного угруповання військ Сергій Череватий, відповідаючи на питання під час брифінгу у Military Media Center у четвер, 2 лютого. 

Пресофіцер сказав, що має «великі сумніви», що ворог зможе просунутись у Донецькій та Луганській областях, аби виконати наказ Путіна про захоплення їх повністю до початку березня.

Відповідаючи на питання під час брифінгу у Military Media Center, чи зможуть російські війська виконати таке завдання, Череватий нагадав, що подібних наказів з початку війни вже було декілька.

Коментуючи можливі наміри ворога досягти хоч якихось успіхів до річниці вторгнення 24 лютого, Череватий сказав, що “вони полюбляють різні дати, а тому не можна виключати, що вони спробують це зробити”.

Але чим і як вони будуть це робити? Череватий нагадав, що у лютому-2022 Росія кинула у наступ свої найкращі військові частини, але “всі вони були розбиті українською армією”. Тому є великі сумніви, що зараз, перебуваючи у постійних боях, росіяни зможуть це зробити.

Читайте також:
Путін наказав захопити Донеччину та Луганщину до березня, – ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна