РФ зосереджує зусилля на Донбасі, на запорізькому напрямку не наступають

На запорізькому напрямку наразі бойові зіткнення та підготовка до наступальних дій не спостерігаються, основні зусилля ворог зосереджує на Донбасі.

Про це повідомив керівник Об’єднаного пресцентру Сил оборони Таврійського напрямку полковник Євген Єрін в ефірі телемарафону в понеділок, 30 січня.

“Що стосується саме запорізького напрямку, то наразі зіткнення бойові не спостерігаються. Противник основні свої зусилля зосередив на веденні розвідки та завданні вогневих ударів”, – сказав Єрін, його цитує “Інтерфакс-Україна”.

За його словами, про ведення наступальних дій на цьому напрямку станом на цей момент не йдеться.

“Сил та засобів, які зосереджені ворогом, наразі недостатньо для повноцінного наступу. За останні кілька днів посилення угруповання ворога на запорізькому напрямку також не спостерігається”, – зазначив Єрін.

Він наголосив, що основні зусилля противник продовжує зосереджувати на донецькому та луганському напрямках.

“Поки що там він (ворог – ред.) веде найзапекліші бої”, – додав Єрін.

Читайте також:
Британська розвідка допускає нову хвилю мобілізації в Росії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна