Японія запроваджує нові санкції проти Росії

Токіо з 3 лютого запроваджує додаткові персональні санкції проти осіб, пов’язаних із Росією, а також розширює експортні обмеження.

Про це йдеться в повідомленні Міністерства закордонних справ Японії в п’ятницю, 27 січня.

Японія розширює персональні санкції щодо 22 фізичних осіб з РФ, також вводить експортні обмеження до 49 російських компаній.

Серед цих фізичних осіб – дитячий омбудсмен Марія Львова-Бєлова, заступник міністра оборони РФ Михайло Мізінцев, віце-прем’єри Дмитро Чернишеко та Андрій Бєлоусов, родичі російського олігарха Сулеймана Керімова, а також генерали російської армії, гуляйтери, призначені загарбниками на посади на окупованих територіях.

Підсанкційні компанії поповнили корпорація “Іркут”, АТ “Московський машинобудівний завод “Авангард”, ПАТ “Камаз”, конструкторські бюро, науково-технічні центри та інші.

Читайте також:
У Японії позитивно сприйняли рішення України щодо суверенітету над Курилами, – посол

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна