Весна та початок літа стануть вирішальними у війні, – ГУР

Весна та початок літа 2023 року стануть вирішальними для перебігу війни РФ проти України. Якщо великий наступ Росії, який запланований на цей час, провалиться, це стане крахом Росії та Путіна.

Про це заявив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони України Вадим Скібіцький в інтерв’ю Delfi, повідомляє пресслужба ГУР МО у понеділок, 23 січня.

“Коли весна і початок літа будуть позаду, можливо, ми зможемо почати говорити про закінчення війни. Ми поки що не можемо заглядати далеко, ми повинні пройти перший етап – весну та початок літа. Ми бачимо, до чого веде ця війна: змінилося російське військове керівництво, закінчився перший етап мобілізації, російська армія здійснює перегрупування. Наша оцінка проста: основна активність російської армії розгортатиметься на донецькому та луганському напрямах”, – розповів Скібіцький.

За його словами, на Донецьку та Луганську область чекають важкі вирішальні бої, тоді як новий напад росіян на Київ із Білорусі малоймовірний, як і активні бойові дії на півдні України, де росіян більше хвилює захист окупованого Криму.

Читайте також:
ГУР МОУ створює власну флотилію дронів-камікадзе

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна