ГУР МОУ створює власну флотилію дронів-камікадзе

Спецпідрозділ “Крила” військової розвідки створює власну флотилію FPV дронів-камікадзе.

Про це 20 січня повідомляє Головне управління розвідки МОУ.

“Спецпідрозділ ГУР МО «Крила» створює власну флотилію FPV дронів-камікадзе. Цей тип безпілотників на сьогодні став по-справжньому революційним засобом ведення бою. Адже FPV (First Person View) дрони дають можливість збирати безцінну розвідувальну інформацію та використовуються буквально як снайперська зброя з відстані до 10 кілометрів”, – йдеться в повідомленні.

Встановлені камери та сучасні засоби зв’язку дозволяють оператору керувати літальним апаратом в режимі «реального часу», водночас залишаючись на безпечній відстані. Це допомагає зберегти життя українським захисникам та ефективно знищувати техніку та особовий склад ворога.

Спецпідрозділ ГУР МО “Крила” розпочинає збір коштів на закупівлю 1000 FPV дронів для нового ударного угруповання, яке вже найближчим часом стане на захист України по всій лінії фронту.

Проєкт реалізується спільно з благодійним фондом “Старлайф-Благодійність”, який від початку повномасштабного вторгнення допомагав різним підрозділам ГУР МОУ і залишається надійним партнером.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна