Залужний уперше особисто зустрівся з генералом Міллі

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний уперше особисто зустрівся з Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі, з яким регулярно спілкується телефоном та за допомогою інших засобів зв’язку.

Про це повідомляє фейсбук-сторінка Головкома.

“Сьогодні в Польщі відбулася моя перша особиста зустріч із Головою об’єднаного комітету начальників штабів США генералом Марком Міллі.

Подякував генералу Міллі за непохитну підтримку і допомогу, надану Сполученими Штатами та союзниками Україні.

Окреслив нагальні потреби Збройних сил України, задоволення яких прискорить нашу Перемогу”, – зазначив Залужний.

Як пише Washington Post, зустріч генералів відбулася після того, як стало зрозуміло, що Залужний не зможе бути присутнім на зустрічі високопосадовців НАТО в Брюсселі у середу, 18 січня.

За словами речника Об’єднаного штабу США Дейва Батлера, Залужний та Міллі детально обговорили захист України від агресії Росії та “обмінялися точками зору й оцінками”.

“Це важливо — коли двоє високих військових професіонали дивляться один одному в очі й розмовляють на дуже, дуже важливі теми”, — додав речник.

Читайте також:
“Біля Бахмута ворог іде по своїх трупах”. Залужний розповів Міллі про ситуацію на фронтах

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна