Жертв війни з травмами голови безкоштовно оперуватимуть у провідних українських клініках

Стартував благодійний проєкт Still Strong (“Все ще сильні”), створений українськими лікарями. Ціль ініціативи — обʼєднати українських та іноземних фахівців для безоплатної допомоги українським захисникам і захисницям, а також цивільним особам із травмами голови та шиї, отриманими внаслідок російської збройної агресії.

Проєкт організований за підтримки Української асоціації ендоскопічної хірургії голови та шиї, благодійної організації Face The Future Fundation, компаній “Карл Шторц Україна”, “Біоноріка”, Materialise та Scaner.

Як медики ми, на жаль, не можемо знищити ворогів, але можемо вкластися в перемогу, віддячуючи нашим героям за їхні подвиги. Ми лікуємо рани війни та допомагаємо військовим отримати якісне лікування і відповідну реабілітацію, щоб вони якомога швидше повернулися до звичного способу життя”, — каже координаторка проєкту ЛОР-лікарка Наталія Комашко. 

У проєкті Still Strong об’єднуються найкращі фахівці та лікарі різних спеціальностей. Допомага пацієнтам та хірургічне лікування буде організоване на базі медичних закладів – партнерів проєкту в Івано-Франківську, Києві, Львові та Одесі.

Організатори закликають: “Якщо ви чи близька вам людина потребуєте безоплатної лікарської допомоги та є військовим/ою або цивільною особою з травмою голови та шиї, ви можете зв’язатися з нами, заповнивши форму“.

Для додаткової інформації:
тел. +38066674998
е-mail: [email protected]

Читайте також:
Перший для “трьохсотих”.
Історії від Сокола, який командує евакуаційною групою 93 омбр на Бахмутському напрямку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна