Пам’яті Хр. Померла журналістка “Новинарні” Христина Горобець

Редакція “Новинарні” вражена трагічною звісткою: на 33-му році життя у Львові померла наша журналістка, редакторка стрічки новин Христина Горобець.

Кілька місяців Христина боролася з підступною важкою хворобою, але 10 січня її серце зупинилося.

Шок. Сум.

Христина Горобець працювала в нашій редакції з жовтня 2018 року.

Фаховий журналіст і філолог, вона закінчила журфак Львівського національного університету імені Івана Франка (2011), Інститут післядипломної освіти ЛНУ (2015). Після вишів працювала літредактором газети “Львівщина”, львівським власкором “Голосу України” та “Урядового кур’єра”.

Ерудована, відповідальна, патріотична і комунікабельна, Христина була нам хорошим товаришем та тим надійним львівським тилом, на який можна опертися.

Хр померла не від війни, але важко її переживаючи і працюючи на перемогу на своїй ділянці. Читачам залишаються майже 20 тисяч новин і статей від Христини.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким та всім, хто знав і любив Христину.

Лети, Пташко-Горобчику. Зустрінемося десь на небі.

Дмитро Лиховій, Леся Шовкун, Людмила Кліщук, Анастасія Федченко, Олена Максименко, Олена Шарговська і вся “Новинарня


〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна