“Під Херсоном дупа повна”. ГУР оприлюднило перехоплену розмову російського контрактника

Українська розвідка опублікувала перехоплення дзвінка російського військового – ймовірно з Мурманської області, який по завершенні контракту намагається повернутися назад до Росії, бо командування планує відправити його під Херсон.

Про це 9 січня повідомляє пресслужба Головного управління розвідки Міноборони України.

“Не знаю. Там, здається, нас у Росію вивозять, на переформування. Там потім під Херсон, як кажуть… Ось… І я думаю, там бл*ть, якщо в Росію все вийде, то я бл*ть більше не поїду вже, спробую петлянути, та там у Печенгу з*бати. В інших батальйонах бл*ть звільняють після закінчення терміну контракту. А в цій 200-й бригаді ніх*ра ніхто не хоче робити. Найбільш конч*на бригада…” – каже окупант.

“Коротше, вчора командиру батальйону, комбату там, поставили йому запитання: “Що щодо звільнення?”. Він сказав: “Усе вирішуйте через ротного”, ну, командира роти… Нехай піднімають, вирішують питання. Тому що зараз, якщо хочуть під Херсон закидати, там взагалі, кажуть, попа повна”, – пояснює чоловік дружині.

Читайте також:
“Чотири доби не сплю, як тут не пити? Х*хли в наступ підуть, а нас 30 з усієї роти лишилося”, – перехоплення ГУР

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна