Рашисти вдарили по Дружківці на Донеччині – горить хокейна арена

доповнено

Російські агресори завдали удару по місту Дружківка, що на Донеччині у відносному тилу, та вразили льодовий палац спорту.

Про це пізно ввечері в понеділок, 2 січня, повідомляють “Новини Донбасу”.

“По Дружківці Донецької області російські військові вдарили ракетами. Внаслідок обстрілу ввечері 2 січня горить льодова арена «Альтаїр». Другою ракетою завдано удару по селу Яковлівка”, – сказано в повідомленні.

Медіа поширюють фото арени, що горить.

Ураження Дружківки підтвердив заступник керівника офісу президента Кирило Тимошенко.

“Дружківка, Донеччина. Два ракетних удари. Одна ракета вдарила в самому місті, відомо про двох поранених. Іншою ракетою завдано удару по селу Яковлівка. Інформація уточнюється”, – написав він у телеграмі.

Приблизно в цей самий час російські пропагандистські медіа повідомляють про запуск по Україні чергової партії дронів-камікадзе.

Як відомо, льодова арена “Альтаїр” (крита ковзанка) була відкрита в Дружківці в жовтні 2013 року. Після окупації росіянами Донецька ця арена стала домашньою для хокейного клубу “Донбас” (власник – Борис Колесников) і залишалася такою до повномасштабного вторгнення РФ.

Місто Дружківка розташоване приблизно за 40 км на захід від фронтового Бахмута.

Читайте також:
Рашисти вдарили по Дружківці на Донеччині – горить хокейна арена

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна