Компанія Bonduelle, що й далі працює в РФ, підтримала російських військових

Французька компанія – виробник овочевих консервів Bonduelle не лише не вийшла з російського ринку, а й підтримала військовослужбовців РФ, побажавши їм швидкої перемоги.

Фото “подарункових наборів” із продукцією для російських окупантів оприлюднила група “Ярцево LIVE” в мережі “Вконтакте“.

Як зазначається в повідомленні, разом із консервами від компанії рашистські загарбники отримали листівку з таким текстом (російською мовою): “Дорогий солдате! Вітаємо тебе з Новим роком! Бажаємо всіх благ і якнайшвидшої перемоги!”.

Всього “подарунки” отримали 10 тисяч учасників так званої “спеціальної військової операції”.

Також в опублікованому повідомленні наведена цитата очільниці Bonduelle у Росії Катерини Єлісєєвої про те, що “щирі побажання якнайшвидшої перемоги зараз не менш важливі, ніж сам продуктовий набір”. Проте підтвердження, що Єлісєєва справді це казала, “Новинарні” знайти не вдалося.

У будь-якому разі, Bonduelle – одна з тих закордонних компаній, яка справді не вийшла з Росії.

Загалом іноземних компаній, які в тій чи іншій формі зберегли свою присутність в РФ після повномасштабного вторгнення в Україну, за даними російської служби “Голосу Америки”, близько 1000.

Серед найбільш відомих, окрім Bonduelle, мережі гіпермаркетів Auchan та METRO, будівельні гіпермаркети Leroy Merlin, готелі Accor та Hilton, німецький виробник сирів Hochland та інші.

Усі вони представлені й на українському ринку.

Читайте також:
Розвідка назвала іноземні компанії-виробники мікрочипів, які росіяни ставлять в ракети

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна