Окупанти “ЛНР” планують підвищити комуналку на 70%

На тимчасово окупованих територіях Луганської області росіяни планують з наступного року підвищити комунальні тарифи на 70%.

Про це повідомляє у понеділок, 30 грудня, Луганська обласна військова адміністрація.

“Той, хто очікував від псевдореспубліки кращого життя, у Новий рік увійде не з кращими думками. Бо упродовж 2023-го тарифи на комунальні послуги в так званій “ЛНР” зростуть. Збільшення очікується на 70%”, – ідеться в повідомленні.

В тимчасово захопленому Сєвєродонецьку після того, як подарувати дітям 5 тисяч пачок морозива, загарбники провели акцію “Тепло в ваш дім”, вручивши декому з місцевих жителів електродуви, які є дуже енергоємними.

Тим часом енергетична інфраструктура в місті зруйнована.

“У багатоповерхівках, куди встигли провести електропостачання, за відсутності трансформаторних підстанцій вибиває навіть від електрочайника”, – зазначили в ОВА.

Читайте також:
СБУ висунула підозри п’ятьом “депутатам народної ради ЛНР”

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна