ЗСУ влупили по позиціях росіян біля Чаплинки: 50 мертвих окупантів

ЗСУ уразили позиції росіян біля Чаплинки у Херсонській області (це біля адмінмежі з Кримським півостровом). 50 мертвих окупантів – як результат.

Про це йдеться в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ у середу, 28 грудня.

“26 грудня, в результаті нашого вогневого ураження позицій противника в районі Чаплинки Херсонської області, втрати окупантів склали близько 50 військовослужбовців загиблими”, – йдеться в повідомленні. 

Крім того, на Херсонському напрямку противник продовжує мінометні та артилерійські обстріли населених пунктів вздовж правого берега річки Дніпро. Зокрема постраждали Червоногригорівка Дніпропетровської області; Антонівка – Херсонської та місто Херсон. Є постраждалі серед цивільного населення.

А у тимчасово окупованому Севастополі загарбники активізували агітацію щодо вступу на військову службу за контрактом до збройних сил російської федерації.

Читайте також:
ЗСУ відбили ворожі атаки біля 15 населених пунктів, – ГШ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна