На Запоріжжі ЗСУ знищили ворожий ЗРК і десятки рашистів, вони тікають

Ударами по окупованій території Запорізької області Збройні сили України знищили російський ЗРК та, ймовірно, кілька десятків ворожих військовослужбовців.

Про це йдеться у вечірньому зведенні Генштабу ЗСУ в середу 28 грудня.

“Російські окупанти продовжують безславно помирати в Україні. У Запорізькій області підтверджено знищення у попередні дні одного зенітного ракетного комплексу С-300, 8 одиниць військової техніки різних типів і складу боєприпасів. Поранено понад 150 військовослужбовців. Кількість ліквідованих уточнюється”, – зазначили в ГШ.

За цими ж даними, на тимчасово зайнятих територіях Запорізької області російські військовослужбовці та найманці окупаційних військ масово залишають місця несення служби.

“Для розшукових заходів в місто Приморськ направлено окремі підрозділи росгвардії. За попередньою інформацією, у розшуку перебуває понад 200 осіб”, – ідеться в повідомленні Генштабу.

Читайте також:
ЗСУ уразили два пункти управління росіян та склад боєприпасів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна