“Фронт, який тримають щохвилини”: в Україні – День енергетика

22 грудня в Україні відзначають День енергетика.

Привітав фахівців президент України Володимир Зеленський.

“Навіть якщо ворог і може тимчасово залишити нас без світла, йому все одно ніколи не вдасться залишити нас без прагнення виправити все, полагодити та повернути до норми. І в цьому велика заслуга наших енергетиків. Дякую кожному й кожній за вашу роботу – цілодобову, без перерви, на максимумі. Разом подолаємо будь-який морок”, – написав глава держави у ФБ. 

Своє привітання також поширили і в СБУ.

“Дякуємо нашим енергетикам за невтомну працю та героїзм! За їх фронт, який вони тримають щохвилини. Ви повертаєте світло в наші домівки, як Вакула повернув місяць на небо у Різдвяну ніч. Бо світло на свята у людей крадуть тільки чорти”, – написали в СБ. 

Читайте також:
В “Укренерго” переповіли, як енергетики лагодили пошкоджені мережі на висоті 31-го поверху протягом шести годин над водою

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна