В окупованому Луганську лікарні переповнені пораненими російськими військовими

Три лікарні тимчасово окупованого Луганська віддано в користування російським окупантам, тільки в одній з яких перебуває більше 1000 поранених загарбників, на всіх не вистачає койко-місць.

Про це повідомили в Луганській ОВА у вівторок, 20 грудня.

“Луганська обласна клінічна лікарня, Луганська міська багатопрофільна лікарня № 15 та Залізнична лікарня передані для користування російським окупаційним військам. Місцевому населенню в обслуговуванні відмовляють та пропонують звертатися до інших лікувальних закладів”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що лише в одній з лікарень зараз перебуває понад 1000 поранених загарбників. На усіх не вистачає медичного персоналу, асистентів хірургів. На таку кількість пацієнтів в медзакладах відсутні в достатній кількості медичні препарати та навіть койко-ліжка та постільна білизна.

Наразі у місті готуються прийняти чергову партію поранених – бо за минулу добу підрозділи Сил оборони України відбили атаки ворога в районах Стельмахівки, Червонопопівки.

Читайте також:
В окупованій Кадіївці на Луганщині – вибух у штабі “вагнерівців”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна