В окупованій Кадіївці на Луганщині – вибух у штабі “вагнерівців”

Голова Луганської обласної військової адміністрації Сергій Гайдай повідомив про вибух у штабі “вагнерівців” у тимчасово окупованій Кадіївці.

Про це він сказав Гайдай в ефірі національного телемарафону та написав у Telegram.

“Бабах у Кадіївці. Не дорахувалися багатьох “вагнерівців”… і знову на концерті Кобзона аншлаг”, – зазначив Гайдай.

Нарешті вони вже дослухáються до нашого президента – і курять там, де треба. От у них і відбулася “бавовна”, де був штаб “вагнерівців”. І в мережі вже з’явились фото, і вони навіть не приховують, що там величезні втрати”, – додав голова ОВА в ефірі телемарафону.

Російські ЗМІ підтвердили руйнування “внаслідок удару ЗСУ з реактивної системи залпового вогню HIMARS”, заявивши, що вибух пролунав 10 грудня в будівлі приватного готелю, який “зараз не працював”. Приміщення зруйноване.

Як свідчать місцеві мешканці, йдеться про готель “Гостьовий дім Жданова”, який справді не працював як готель, адже його використовували як тимчасову базу бійці “ПВК Вагнера”.

Читайте також:
Кримські партизани взяли на себе відповідальність за підпал військової бази РФ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна