Фонду Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного не існує, – Залужний

Комунікаційники Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного повідомили, що Фонду Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного не існує.

Відповідний допис розмістили на ФБ у понеділок, 19 грудня.

“Щодо збору коштів на протиповітряну та протиракетну оборону, який оголошено виданням Українська правда. Я щиро дякую за всі волонтерські ініціативи на підтримку Збройних Сил України. При цьому хочу офіційно заявити, що я не звертався з проханням збирати кошти і тим більше ніколи нікого не просив перераховувати гроші на конкретний благодійний фонд”, – йдеться в повідомленні. 

“Принагідно повідомляю, що фонду Головнокомандувача ЗСУ генерала Валерія Залужного не існує”, – наголосили в главкома.

Раніше видання “Українська правда” повідомило, що оголошує масштабний збір (11,5 мільйона гривень) на сучасні радіолокаційні системи для протиповітряної та протиракетної оборони, і що всі кошти “будуть перераховані фонду Головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного “Ми переможемо”.

Читайте також:
Головком ЗСУ Залужний оголосив про створення “іменного” фонду допомоги армії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна