ЗСУ показали, як три “знищені” HIMARS працюють на Донбасі по росіянах. ВІДЕО

Всупереч заявам російської пропаганди про знищення українських систем залпового вогню HIMARS, ці РСЗВ продовжують ефективно працювати на Донбасі, знищуючи склади боєприпасів ЗС РФ.

Про це в неділю, 18 грудня, повідомив журналіст Юрій Бутусов, поширивши відповідне відео.

“Прекрасний ранковий HIMARS на фоні ствола гармати гаубиці М777. Судячи з кількості інверсійних слідів, це залповий пуск повним пакетом як мінімум трьох ракетних систем HIMARS по російських окупантах”, – написав Бутусов у фейсбуці.

За повідомленнями міноборони РФ, російська армія ще тиждень тому “знищила” всі HIMARS, які поставлялися до України. А як насправді, ми бачимо з вибуху російського арсеналу в Ірміно та з цього вибуху.

Варто зазначити, що ввечері в четвер, 15 грудня, в окупованому РФ місті Ірміно Кадіївського району Луганської області (т.зв. ОРЛО) після серії “прильотів” пролунав потужний вибух. Судячи з кадрів, опублікованих у соцмережах, відбулася детонація складу з боєприпасами російських окупантів.

Вибухи в Ірміно 15 грудня

Читайте також:
Кожний залп українського HIMARS’а – салют до Дня прав людини, – Дикий

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна