Шойгу відвідав окупаційні війська в Україні, – МО РФ

Міністр оборони Росії Сергій Шойгу відвідав місця дислокації окупаційних військ в Україні.

Про це вранці 18 грудня повідомило російське міністерство оборони, передає проєкт “Радіо Свобода” “Крим.Реалії”.

За повідомленням МО РФ, Шойгу облетів на гелікоптері “передові позиції” та заслухав доповіді командувачів. У якому саме регіоні побував Шойгу, в російському відомстві не уточнили.

Як зазначено у повідомленні, Шойгу “звернув особливу увагу на організацію всебічного забезпечення військ, умов розміщення особового складу у польових умовах, а також роботу медичних та тилових підрозділів”.

Перевірити цю інформацію неможливо через військові дії та окупацію російською армією частини українських територій.

Раніше повідомлялося, що в суботу, 17 грудня, президент РФ Володимир Путін відвідав об’єднаний штаб видів військ, які беруть участь у бойових діях на території України, та провів нараду з командуванням.
Американський Інститут вивчення війни (ISW) вважає, що таким чином Кремль намагається показати Путіна як “компетентного лідера воєнного часу”, особливо на тлі критики ролі президента РФ у керівництві воєнними діями, яка нещодавно прозвучала з боку російських прихильників війни.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна