Обстріли Херсона: за ранок – троє поранених, за добу – троє загиблих

Станом на 13:30 неділі, 18 грудня, російські війська вже вчетверте від ранку обстріляли житлові квартали Херсона.

Унаслідок одного з цих обстрілів, перед полуднем, троє людей отримали поранення, повідомив “Суспільному” голова пресофісу обласної військової адміністрації Олександр Толоконніков.

Як розповів речник, росіяни обстріляли житлові квартали. “”Це середмістя, житлові квартали, нічого такого військового немає. Як завжди це обстріли мирних жителів Херсону”, – сказав він.

Як уточнив у телеграмі заступник керівника ОП Кирило Тимошенко, троє людей отримали осколкові поранення, один із них – у важкому стані, його забрала до лікарні карета швидкої допомоги.

За даними ОВА, протягом попередньої доби, 17 грудня, російські окупанти 54 рази обстріляли територію Херсонщини. Мирні населені пункти області потерпали від атак з артилерії, РСЗВ, мінометів, танків та снайперського вогню. Ворог вкотре обстріляв житлові квартали Херсона. Поцілили в медичний заклад, приватні та багатоквартирні будинки.
Минулої доби через російські обстріли в області загинуло троє людей. Шість жителів Херсонщини отримали поранення різного ступеня тяжкості.

Читайте також:
Екскурсія містом-привидом. Як звільнений Херсон виживає під обстрілами

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна