Число загиблих поліцейських із Черкащини внаслідок підриву на мінах під Херсоном сягнуло шести

У лікарні померли ще двоє з чотирьох поранених поліцейських, які підірвалися на російських мінах у Херсонській області 7 грудня. Померлі – Віктор Мазуренко та Михайло Пустовіт.

Таким чином, загальна кількість загиблих співробітників поліції в тому інциденті досягнула шести осіб.

Про це ввечері 16 грудня повідомила Національна поліція України.

“Сьогодні вся поліцейська родина отримала сумну звістку: у лікарні померли двоє наших колег, які підірвалися на ворожих мінах у Херсонській області…

Десять днів лікарі боролися за життя старшого сержанта поліції Віктора Мазуренка водія взводу №1 роти №2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області та лейтенанта поліції Михайла Пустовіта інспектора взводу №2 роти №2 батальйону поліції особливого призначення ГУНП в Черкаській області. Але, на жаль, сьогодні їхні серця зупинилися”, – повідомила пресслужба Нацполіції.

Нагадаємо, 7 грудня, підірвавшись на “каскаді” російських мін у Херсонській області, загинули четверо поліцейських із Черкащини, в тому числі начальник Головного управління Нацполіції в Черкаській області Михайло Куратченко. Ще четверо поліцейських дістали поранень.

Читайте також:
Зеленський надав звання Героя України полковнику поліції Куратченку, який загинув від міни на Херсонщині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна